Times of Suriname

Rampseizoe­n Griezmann compleet

-

VOETBAL - Voor Antoine Griezmann lijkt het seizoen in LaLiga voorbij. De Franse aanvaller heeft een spierbless­ure in het rechterbee­n opgelopen, zo meldde Barcelona zondag via de officiële kanalen. De verwachtin­g is dat Griezmann enkele weken uit de roulatie is. In dat geval komt hij niet meer in competitie­verband in actie. In diverse buitenland­se media, waaronder Mundo Deportivo, wordt tevens getwijfeld aan zijn inzetbaarh­eid tegen Napoli in de achtste finale van de Champions League op 8 augustus.

Griezmann, die geen geweldig eerste jaar bij Barcelona meemaakt, deed zaterdagav­ond slechts een helft mee in de uitwedstri­jd tegen Real Valladolid. In de rust werd hij vervangen door LuiS Suárez. Na afloop meldde trainer Quique Setién al dat Griezmann met spierklach­ten kampte en dat er een onderzoek zou worden ingesteld. Naar nu blijkt verblijft de aankoop van 120 miljoen euro voorlopig in de ziekenboeg van Barcelona. Hij lijkt sowieso een streep te moeten zetten door de ontmoeting­en met Osasuna (16 juli) en Deportivo Alavés (19 juli). De situatie van de aanvaller

advertenti­e wordt de komende dagen scherp in de gaten gehouden.

De miljoenena­anwinst van vorig jaar zomer maakt sowieso een moeizaam seizoen door in het Camp Nou. Setien hield hem de laatste tijd voornameli­jk op de bank. In het thuisduel met Atlético Madrid verscheen Griezmann pas in de slotminuut binnen de lijnen, wat tot veel ophef leidde in de Spaanse media. Er werd zelfs al gerept over een tussentijd­s vertrek van de aanvaller uit Barcelona, al zijn concrete aanbieding­en nog niet binnengeko­men.

(VP)

 ??  ?? Antoine Griezmann heeft een spierbless­ure opgelopen en zal de resterende wedstrijde­n van de Spaanse competitie missen. (Foto: Goal)
Antoine Griezmann heeft een spierbless­ure opgelopen en zal de resterende wedstrijde­n van de Spaanse competitie missen. (Foto: Goal)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname