Times of Suriname

Pogba verlengt contract bij Manchester United

-

VOETBAL - Paul Pogba is klaar om zijn contract bij Manchester United met vijf seizoenen te verlengen, zo weet de Daily Mail te melden. De Franse middenveld­er leek eerder dit seizoen nog klaar te zijn voor een vertrek, maar sinds de hervatting in de Premier League lijkt hij helemaal te zijn opgeleefd. Pogba maakt naast smaakmaker Bruno Fernandes een sterke indruk op het middenveld van The Red Devils. Zijn huidige verbinteni­s loopt af in de zomer van 2021.

Pogba werd vorig jaar zomer nog herhaaldel­ijk in verband gebracht met een vertrek uit Manchester, met voormalig werkgever Juventus en Real Madrid als serieuze kandidaten om hem over te nemen. De geruchten over een transfer werden daarnaast gevoed door de wisselvall­ige prestaties en de voetblessu­re die hem enkele maanden aan de kant hield in de eerste helft van dit seizoen. Pogba is echter weer geheel fit en de fysiek sterke spelmaker lijkt weer het volledige vertrouwen te hebben van manager Ole Gunnar Solskjaer. Volgens de Daily Mail is Pogba een belangrijk­e pion in de toekomstpl­annen van Solskjaer. Manchester United heeft de optie om het volgend jaar aflopende contract met een jaar te verlengen, maar vice-voorzitter Ed Woodward wil liever zo snel mogelijk zaken doen, zo klinkt het. In de berichtgev­ing wordt nog maar eens benadrukt hoe goed Pogba functionee­rt met de technisch vaardige Fernandes aan zijn zijde. De

Franse middenveld­er ging tegen Southampto­n (2-2) nog in de fout bij het eerste doelpunt van the Saints. Verder is er louter lof voor zijn optredens sinds de hervatting in Engeland.

Solskjaer was in aanloop naar de ontmoeting met Crystal Palace van donderdaga­vond zeer positief over de inbreng van Pogba in de selectie van Manchester United. “Ik spreek bijna dagelijks met Paul, hij weet dat ik hem er echt niet zomaar naast ga zetten. In deze vorm zou hij bij elk topelftal een basisplaat­s hebben. Paul heeft echter lang aan de kant gestaan. Sinds we weer spelen is hij van grote waarde geweest voor ons en het elftal heeft daar heel veel aan”, aldus de Noorse coach.

(VP)

 ??  ?? Paul Pogba bindt zich nog vijf jaar aan Manchester United (Foto: AD)
Paul Pogba bindt zich nog vijf jaar aan Manchester United (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname