Times of Suriname

Jennifer Aniston: “draag alsjeblief­t een mondkapje”

-

In een emotionele post op heeft Jennifer Aniston een boekje opengedaan over haar goede vriend Kevin, die de afgelopen maanden voor zijn leven vocht nadat hij besmet was geraakt met het coronaviru­s. De actrice plaatste een foto van Kevin in zijn ziekenhuis­bed, waarop hij aan een beademings­apparaat ligt.

“Dit is onze vriend Kevin, die helemaal gezond was en geen enkele onderligge­nde medische problemen had. Dit is COVID-19, dit is echt. We kunnen het ons niet veroorlove­n om maar te denken dat ‘dit zomaar weggaat’. We willen dit virus overwinnen, toch? Eén ding dat we allemaal kunnen doen is het dragen van een mondkapje, alsjeblief­t”, aldus Aniston.

“Denk eens aan al die mensen die al zo ontzettend geleden hebben door dit virus. Doe het voor je familie en doe het vooral voor jezelf. Het coronaviru­s raakt ons allemaal, ongeacht je leeftijd.”

Inmiddels gaat het beter met Kevin, die ook een goede vriend is van Courteney Cox, zo zei Aniston. “Deze foto is begin april genomen. Godzijdank is hij nu bijna beter. Heel veel dank voor alle steun en gebeden.”

Eind juni riep de actrice haar miljoenen volgers ook al op tot het dragen van een mondkapje. “Ik snap dat mondkapjes oncomforta­bel en onprettig zijn. Maar denk je niet dat het veel erger is dat zoveel zaken hun deuren moeten sluiten, mensen werkloos raken en medische hulpverlen­ers zich een slag in de rondte moeten werken? Er zijn zoveel mensen overleden omdat we er niet genoeg aan doen.”

 ??  ?? Instagram
(De Telegraaf/Foto:Daily Mail)
Instagram (De Telegraaf/Foto:Daily Mail)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname