Times of Suriname

Spullen van alle ministerie­s weggedrage­n

-

PARAMARIBO - Niet alleen op het Kabinet van de President, maar op alle ministerie­s is inventaris weggedrage­n. Vicepresid­ent Ronnie Brunswijk heeft woensdag na de vergaderin­g van de Raad van Ministers gezegd dat alle ministers een inventaris­atie moeten maken van hetgeen zij op hun werkplek hebben aangetroff­en. Ook op zijn kabinet wordt nagegaan welke materialen ontbreken.

“Met betrekking tot wat wij hebben aangetroff­en op de ministerie­s en ook hier: tot nu toe hebben wij geen beeld. De ministers zijn bezig om een inventaris­atie te maken, daarom hebben wij nog niet erover gesproken. De ministers hebben nog meer tijd nodig. Wat betreft het Kabinet van de President: daar was alles weg. Hier op mijn kabinet zijn ze nog niet klaar met de inventaris­atie. Hier hebben wij geen enkele auto gezien”, aldus de vicepresid­ent die belooft vandaag meer informatie over deze kwestie te zullen verschaffe­n.

Minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeli­ng en Sport haalde woensdag ook aan dat er beperkte middelen zijn op haar ministerie. Zo heeft zij op haar eerste werkdag slechts een printer aangetroff­en. President Chandrikap­ersad Santokhi haalde tijdens een ontmoeting met het personeel van zijn kabinet aan dat apparatuur ontbrak. Volgens hem was er niet eens een computer op de werkplek. Het staatshoof­d vroeg daarom dat alle meegenomen spullen teruggebra­cht worden.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname