Times of Suriname

Dramaserie over Hillary Clinton zonder Bill

-

Ross geschreven hadden met mijn stem in hun hoofd, kon ik geen nee meer zeggen.” David gaf ook een update over de langverwac­hte reünie van de zes New Yorkse vrienden, die over enkele maanden opgenomen zou worden. Vanwege het coronaviru­s werden de opnames tot nader order uitgesteld. “In principe gaan we het nu in augustus filmen, mits alles veilig is. Gezondheid gaat boven alles, dus als het dan ook nog niet kan, dan stellen we het opnieuw uit.”

Streamings­ervice werkt aan een nieuwe serie over Hillary Rodham Clinton. Het script is een alternatie­ve geschieden­is, in dit geval rond de vraag: wat was er met Hillary Rodham gebeurd als ze nooit met Bill Clinton was getrouwd?

Volgens gaat de serie Rodham heten, en de makers hebben aangegeven dat ze willen kijken naar ‘feminisme en de vraag waarom dit land zo een ingewikkel­de houding heeft tegenover vrouwen in machtsposi­ties. Rodham vertelt het verhaal van een ambitieuze jonge vrouw die zich ontplooit in de twintigste eeuw en van idealisme verschuift naar cynisme, en weer terug’.

bracht eerder dit jaar al docureeks Hillary uit, een serie die de voormalige presidents­kandidate maakte met documentai­remaakster Nanette Burstein. De vierdelige serie, in Nederland uitgezonde­n door de NPO, neemt het hele leven van de oudfirst lady door. Zijzelf, maar ook haar echtgenoot Bill, dochter Chelsea, vrienden, collega’s en journalist­en kwamen in de serie aan het woord. Bij de dramaserie die nu in ontwikkeli­ng is, is Hillary Clinton niet zelf betrokken.

 ??  ?? (De Telegraaf/Foto:Ydraft)
Hulu
Hulu
Deadline
(De Telegraaf/Foto:Decider)
(De Telegraaf/Foto:Ydraft) Hulu Hulu Deadline (De Telegraaf/Foto:Decider)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname