Times of Suriname

Real Madrid wil meer spelers verkopen

-

VOETBAL - Real Madrid nam onlangs al afscheid van Achraf Hakimi, die voor veertig miljoen euro naar Internazio­nale trekt. Marca verzekerde zaterdag dat als het aan De Koninklijk­e ligt, het hier niet bij zal blijven. De beleidsbep­alers in het Santiago Bernabéu hopen deze zomer in totaal 180 miljoen binnen te halen uit verkopen en hebben een aantal spelers geïdentifi­ceerd die mogen vertrekken.

Bovenaan deze lijst staan Gareth Bale en James Rodríguez. Of het gaat lukken om grootverdi­ener Bale te slijten moet echter nog maar blijken, aangezien zijn zaakwaarne­mer eerder deze week liet optekenen dat de Welshman niet van plan is om te vertrekken. James komt op zijn beurt eveneens niet meer in de plannen van Zinédine Zidane voor en wordt genoemd bij onder meer Benfica. De Portugese topclub lijkt de spelmaker voorlopig echter alleen te willen huren, waarbij Real niet bereid is om een deel van zijn salaris door te blijven betalen. Luka Jovic is de volgende naam op de lijst. De spits werd vorig jaar nog voor zestig miljoen losgeweekt van Eintracht Frankfurt, maar heeft zich in zijn eerste seizoen in Spanje niet weten te onderschei­den. Real is bereid om Jovic alweer snel te laten vertrekken en wil zoveel mogelijk van de investerin­g van een jaar geleden terug voor de aanvaller.

AC Milan, Hertha BSC en AS Monaco worden momenteel genoemd als gegadigden voor de Serviër.

Voor middenveld­er Óscar Rodríguez en vleugelver­dediger Sergio Reguilón wordt twintig miljoen per stuk gevraagd. Óscar maakte afgelopen seizoen indruk op huurbasis bij Leganés en staat in de nadrukkeli­jke belangstel­ling van Villarreal. Reguilón speelde op huurbasis bij Sevilla en los Rojiblanco­s willen hem graag aan boord houden. Op de lijst met mogelijke vertrekker­s staan verder ook Dani Ceballos, die wellicht voor 30 á 35 miljoen definitief naar Arsenal verkast.

(AD)

 ??  ?? Real Madrid wil ook Luka Jovic verkopen, om meer geld binnen te halen.
(Foto: AD)
Real Madrid wil ook Luka Jovic verkopen, om meer geld binnen te halen. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname