Times of Suriname

Microsoft kondigt nieuwe games voor Xbox en Game Passabonne­ment aan

-

VSA Microsoft heeft vorige week beelden getoond van meerdere nieuwe Xboxgames. De spellen worden onder meer beschikbaa­r op de Xbox Series X, de nieuwe spelcomput­er die later dit jaar uitgebrach­t wordt. Het gaat onder meer om beelden van het eerder aangekondi­gde Halo Infinite en trailers voor State of Decay 3 en S.T.A.L.K.E.R. 2.

Tijdens de Xbox Games Showcase kwamen eerder aangekondi­gde Xboxgames aan bod, maar ook nieuwe titels. Alle games worden beschikbaa­r op Game Pass, het Xboxabonne­ment waarmee spelers toegang krijgen tot een reeks aan verschille­nde games. Het in 2018 aangekondi­gde Halo Infinite kreeg veel aandacht met een bijna negen minuten durende trailer waarin de eerste beelden van de game werden getoond. In het vervolg op Halo 5: Guardians ligt de focus opnieuw op het personage Master Chief.

De postapocal­yptische zombiereek­s State of Decay krijgt een derde titel: State of Decay 3. Het spel werd aangekondi­gd met een trailer van een vrouw die in het bos dwaalt en stuit op een ondood hert dat een wolf eet. Het is onduidelij­k wanneer het spel precies uitkomt. De racegamere­eks Forza krijgt een nieuwe game met de naam Forza Motorsport. Tijdens de Games Showcase werd benadrukt dat alle beelden uit de trailer rechtstree­ks uit de game komen. Wanneer het spel beschikbaa­r wordt is niet bekendgema­akt. De in 2019 aangekondi­gde fantasygam­e Everwild draait om een wereld waarin mensen harmonieus leven met de natuur. Spelers kunnen de virtuele wereld vol fabeldiere­n verkennen. Meer details over de game zijn nog niet bekendgema­akt.

( NU )

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname