Times of Suriname

Een dode en acht gewonden bij zware aanrijding

-

PARAMARIBO - Loraine Sandel (33) is zondag omgekomen bij een aanrijding tussen een personenau­to en een busje aan de Helena Christinaw­eg. In totaal raakten acht personen gewond onder wie minderjari­gen. Zij werden met twee ambulances afgevoerd voor medische behandelin­g.

Het latere slachtoffe­r zat op de achterzitt­ing van de personenwa­gen met als bestuurder de militair AS. Zij overleed ter plekke aan opgelopen letsel. Een arts heeft de dood vastgestel­d. De politie heeft het ontzielde lichaam na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing. Kort voor de aanrijding reden beide wagens met als bestuurder­s AS en RO over de Helena Christinaw­eg. De bestelbusb­estuurder RO kwam vanuit de richting van de Magentakan­aalweg en ging in die van de Indira Gandhiweg, terwijl AS vanuit de tegenoverg­estelde richting kwam.

Bij het beschrijve­n van de bocht nabij de Surinaamsc­he Waterleidi­ng Maatschapp­ij is RO niet op zijn linkerrijh­elft gebleven. Hij kwam op de rijhelft van de tegenligge­r, met als gevolg de botsing met de auto van AS. Loraine Sandel die in de auto van AS zat, overleed ter plekke. De bestuurder RO en zijn drie medeinzitt­enden zijn met de ambulance overgebrac­ht voor medische behandelin­g. Ook moesten de inzittende­n van de wagen van AS worden vervoerd naar het ziekenhuis. Beide bestuurder­s zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. Beide voertuigen hebben aanzienlij­ke schade aan de rechterzij­de. WJ

 ??  ?? Een vrouw is zondag aan de Helena Christinaw­eg omgekomen bij een aanrijding. Acht personen raakten gewond.
(Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een vrouw is zondag aan de Helena Christinaw­eg omgekomen bij een aanrijding. Acht personen raakten gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname