Times of Suriname

Echtpaar Doerdjan gehuldigd voor gouden huwelijk

-

WANICA - Het echtpaar Doerdjan-Moe Jung Tjoe van Houttuin was op 19 juli vijftig jaar getrouwd. Dit is een mijlpaal voor zowel het echtpaar als de familie.

Briedjmoha­n Doerdjan (75) is geboren op 3 oktober 1945 in Paramaribo. Hij heeft vroeger lesgegeven op een muloschool in Nickerie. Vervolgens was hij leraar op de Handelssch­ool, het Surinaams Pedagogisc­h Instituut, Instituut voor de Opleiding van Leraren en laatst IMEAO en de Scholengem­eenschap Livorno als parttimer.

Zijn echtgenote Helen Moe Seeuw Lan Moe Jung Tjsoe (71) is geboren op 20 februari 1949 in Suriname en was voorheen 5 jaar in Nederland werkzaam als administra­tief medewerkst­er in het Radboud Ziekenhuis. Daarna is zij werkzaam geweest als lerares op de St. Clemenssch­ool en laatst op de Fatimascho­ol. Het echtpaar heeft zelf voor elkaar gekozen. De echteliede­n zijn op de eerste plaats God dankbaar dat zij deze mijlpaal hebben bereikt en voelen zich nog altijd gelukkig te midden van hun kinderen. Zij hebben drie zonen en vier kleinkinde­ren. Het echtpaar geniet nu van zijn pensioen, aov en kleinkinde­ren.

Vanwege de COVID-19situatie kon de huldiging niet eerder plaatsvind­en. Districtss­ecretaris Dewanand Moesai bracht de felicitati­es namens president Chandrikap­ersad Santokhi en first lady Melissa SantokhiSe­enacherry over aan het echtpaar. Het kreeg een bloemstuk en een gesloten enveloppe.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname