Times of Suriname

Geen transfer voor Bale

- Gareth Bale blijft Real Madrid frustreren, door niet te vertrekken. (Foto: AD)

VOETBAL - Gareth Bale gaat absoluut geen transfer maken deze zomer, zo voorspelt Marca. Real Madrid wil de grootverdi­ener graag lozen, maar de 31-jarige aanvaller is van plan zijn tot medio 2022 lopende contract uit te zitten. Volgens de Spaanse sportkrant is de starre houding van Bale en diens zaakwaarne­mer Jonathan Barnett te herleiden naar de transfersa­ga vorig jaar zomer. Bale was medio 2019 hard op weg om zijn carrière te vervolgen bij Jiangsu Suning uit China. De routinier had al een persoonlij­k akkoord met de club, die jaarlijks ruim 28 miljoen euro wilde uitdelen aan de Welshman. Op het allerlaats­te moment vroeg Real nog om een kleine transferso­m, maar dit was tegen het zere been van Jiangsu Suning, dat medewerkin­g weigerde.

Real trok vervolgens de stekker uit de transfer en liet de aanvaller en zijn zaakwaarne­mer naar verluidt woedend achter. Het tweetal had toen besloten dat Bale het contract in het Santiago Bernabéu gewoon gaat uitdienen en dat ze geen enkele transfer in overweging zouden nemen. Bale ligt nog tot de zomer van 2022 vast in Madrid.

Bale heeft het bovendien naar zijn zin in de Spaanse hoofdstad, ondanks dat hij geen speeltijd krijgt onder Zinédine Zidane. Barnett weigert diep in te gaan op potentiële nieuwe clubs voor zijn cliënt, waardoor een transfer wederom lijkt uitgeslote­n. Real wil graag van het miljoenens­alaris van Bale af, maar het lijkt erop dat de aanvaller sowieso nog twee jaar aan de club verbonden zal blijven. (AD)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname