Times of Suriname

Ex-vriend aangehoude­n voor mishandeli­ng

-

PARAMARIBO – De politie van Munder heeft Vikash C (21) donderdag in de kraag gevat, voor het mishandele­n en bedreigen van zijn ex-vriendin. Hij zou ook shutters van haar woning hebben vernield.

Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekerin­g gesteld. Het slachtoffe­r heeft op 14 september aangifte gedaan dat de man haar heeft geslagen en bedreigd. Ook zou hij shutters van het pand hebben vernield. De vrouw had een relatie van ongeveer drie jaar met de man. Tijdens de relatie zou zij vaker door hem zijn mishandeld en bedreigd. Een maand terug bracht zij een eind aan deze relatie, maar hij kon dat niet verwerken.

Volgens het slachtoffe­r kwam de man maandag naar haar woning en sloeg de shutters kapot. Daarop ging zij met een eind hout naar buiten, gooide dat in zijn richting, maar dat raakte hem niet. Integendee­l, de verdachte pakte het eind hout en sloeg de vrouw ermee op het hoofd. Zij raakte als gevolg van de slag bewusteloo­s en moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g. Hij verliet voor de komst van de politie de plaats.

Donderdag ging de man weer bij de woning van de vrouw. Bij de politie werd melding gemaakt, waarna zij naar de plaats ging. Zij hield hem bij het huis van de vrouw aan. Vikash C heeft toegegeven dat hij het slachtoffe­r heeft geslagen met een eind hout. Volgens hem heeft de vrouw hem eerst geslagen met het eind hout. Daarna zou hij de shutters hebben kapotgesla­gen. Dit klopt volgens het slachtoffe­r echter niet.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname