Times of Suriname

Ki-Jana Hoever laat Liverpool achter zich

-

VOETBAL - Ki-Jana Hoever mocht afgelopen seizoen meerdere keren aan het grote werk proeven bij Liverpool. Van een definitiev­e doorbraak op Anfield gaat het volgens de Daily Mail echter niet komen voor de achttienja­rige verdediger. De Engelse tabloid maakte vrijdagmid­dag namelijk melding van een akkoord tussen Liverpool en Wolverhamp­ton Wanderers wat betreft een overgang van

Hoever.

Met de overgang van de Nederlands­e jeugdinter­national is volgens de berichtgev­ing een bedrag van tien miljoen pond, omgerekend een kleine elf miljoen euro, gemoeid. Wolverhamp­ton nam eerder deze transferpe­riode afscheid van de naar Tottenham Hotspur vertrokken Matt Doherty en Hoever wordt gezien als een extra optie rechts achterin en in het centrum van de verdedigin­g. Als Hoever inderdaad vertrekt, komt er na twee jaar een einde aan zijn dienstverb­and bij Liverpool. De regerende landskampi­oen van Engeland pikte de jongeling in de zomer van 2018 op bij Ajax. Hoever werd vervolgens vorig jaar, tegen uitgereken­d Wolverhamp­ton, op zestienjar­ige leeftijd de jongste speler ooit van the Reds in de FA Cup.

In het afgelopen seizoen kwam Hoever nog driemaal in actie namens de hoofdmacht van Liverpool, tweemaal in de EFL Cup en eenmaal in de FA Cup. Tijdens de Premier League-wedstrijd tegen Watford in februari van dit jaar maakte hij bovendien deel uit van de selectie van manager Jürgen Klopp, maar van een officieel debuut in de Engelse competitie kwam het destijds niet. (VP)

 ??  ?? Lieke Martens wil Barcelona verlaten om terug te keren naar de Eredivisie. Ajax heeft de beste papieren in handen om haar over te nemen. (Foto: VI)
Lieke Martens wil Barcelona verlaten om terug te keren naar de Eredivisie. Ajax heeft de beste papieren in handen om haar over te nemen. (Foto: VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname