Times of Suriname

Typhoon gaat trouwen met vriendin Marie

-

Voor de biografie volgt de schrijver de rapper tijdens het jaar dat vanwege de coronacris­is er totaal anders uitziet. Zo werd het nieuwe album van Ronnie uitgesteld en ging ook zijn grootste show tot nu toe, in AFAS Live, niet door. In plaats daarvan treedt hij op voor kleine aantallen fans in het theater.

Leon loopt mee tijdens onder meer repetities, sessies in de studio en zijn tournee. Ook spreekt de schrijver, die eerder biografieë­n over zanger en schrijver Luc De Vos en Rico Verhoeven uitbracht, vaak met Ronnie.

(De Telegraaf/Foto: Indebuurt.nl)

Het bedrijf K&K Promotions heeft onder meer Disney en Pixar aangeklaag­d om de stuntman Duke Caboom uit Toy Story 4 (2019). De organisati­e vindt dat het personage een kopie is van stuntman

Evel Knievel, voor wiens rechten zij verantwoor­delijk zijn.

Volgens K&K Promotions is de stijl van het geanimeerd­e personage, ingesproke­n door

Keanu Reeves, duidelijk afgekeken van Evel. Ook een bekende stunt van de Canadees (1938-2007) wordt in de animatiefi­lm nagedaan, is te lezen in juridische documenten die TMZ in handen heeft.

Typhoon is verloofd met zijn vriendin Marie Broeckman. De rapper vroeg haar ten huwelijk in Zuid-Afrika, vertelt hij in Vogue Living. “Tussen de wijn en de Pringles ging Glenn op één knie. Natuurlijk zei ik ‘ja’”, vertelt Broeckman in het dubbelinte­rview.

De 36-jarige Typhoon, die in het echt Glenn de Randamie heet, is inmiddels twee jaar samen met zijn 33-jarige vriendin, die werkzaam is als fotograaf en coördinato­r in een psychiatri­sche kliniek. Ze ontmoetten elkaar tijdens een etentje van gezamenlij­ke vriend en zanger Dotan. “Ik was niet op zoek die avond, maar toen ik Marie zag, was ik overdonder­d door zo een ... fel brandend licht”, aldus de rapper.

“Het klikte meteen en dat bleek ook uit onze gesprekken. We hebben de hele avond zitten praten, zo geconcentr­eerd dat we vergaten te eten. Op een gegeven moment ben ik teruggegaa­n naar mijn tafel omdat ik dat van mezelf moest doen, om haar even los te laten.” Toen het eten al op bleek, bracht Broeckman de artiest nog wat restjes. “Ik herinner me niet meer wat erop lag, vast niet veel soeps, maar het feit dat ze daar stond met dat bordje... Op dat moment werd ik verliefd.”

Na twee weken stuurde De Randamie Broeckman een berichtje met een uitnodigin­g voor een afspraakje, waarna hun relatie ontstond. “We zijn allebei intuïtief, gevoelig, en staan op een bizar verwante wijze in het leven. Voor mij is het woord voor onze liefde: logisch”, vertelt de Hemel Valt-artiest. (NU/Foto:Welingelic­hte Kringen en Trouw)

 ??  ?? Disney 4,
Pixar
Disney 4, Pixar
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname