Times of Suriname

Eerst pizza, daarna de baby: Alec Baldwin heeft prioriteit­en duidelijk op een rijtje

-

Twee weken geleden werd Alec Baldwin (62) voor de zesde keer vader, van zoontje Eduardo Pau Lucas. En de acteur heeft zijn prioriteit­en duidelijk op orde, want op weg naar het ziekenhuis liet hij zijn echtgenote Hilaria (36) stoppen voor pizza. Dat vertelde het koppel in The Ellen Show.

Hilaria en Alec Baldwin toonden trots hun jongste zoontje Eduardo tijdens The

Ellen Show. Het koppel verklapte dat ze op weg naar het ziekenhuis - toen Hilaria dus al volop weeën had - stopten bij een pizzeria zodat Alec nog iets kon eten. “Te zijner verdedigin­g: het was mijn idee”, gaf Hilaria toe. “Bij de laatste twee baby’s heb ik hem niet meegevraag­d in de verloskame­r tot ik mijn epidurale verdoving had gekregen, want hij maakt me gek.” “Maar nu was het een stuk ingewikkel­der met

COVID-19, dus hij moest wel met me mee”, vervolgt ze. “We waren aan het rondwandel­en toen mijn weeën begonnen. Ik zei tegen hem: ‘Je moet nu iets eten, want later ga ik je vermoorden als je niets eet, want dan ga ik niet met je om kunnen.’ Dus ja, het was mijn idee.”

Hilaria en Alec hebben samen vijf kinderen: Carmen (7), Rafael (5), Leonardo (3), Romeo (2) en baby

Eduardo. Alec heeft ook nog dochter Ireland (24) uit een vorige relatie. Nu is zijn gezinsgelu­k compleet, klinkt het. “Ik ga niet blijven proberen”, grapte hij. “Hilaria zal moeten hertrouwen als ze nog meer kinderen wil.” En hij voegde eraan toe: “Mijn vrouw is een verzamelaa­r. Sommige mensen verzamelen auto’s, anderen kunst. En mijn vrouw verzamelt baby’s.” (NU)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname