Times of Suriname

Psychologi­sche rapportage verdachte uitgebrach­t

-

PARAMARIBO – Van Mohamed H alias Papoe die voorlopig in vrijheid is gesteld, is psychologi­sche rapportage uitgebrach­t. Hij wordt ervan verdacht in de periode van 8 tot 12 februari in Wanica inbreuk te hebben gemaakt op de levenssfee­r van een vrouw.

Hij dacht twee kinderen met de vrouw te hebben. Volgens hem heeft hij zich vergist. De vrouw verklaart dat zij nooit een kind heeft gehad. Mohamed H is drie keer thuis bij de aangeefste­r geweest. De eerste keer toen hij ging, was zij niet thuis. De volgende dag ging hij weer naar haar woning. De verdachte zegt dat hij dacht kinderen met de vrouw te hebben, maar zij zegt dat het niet klopt. Hij liet zijn fiets en geld voor haar achter.

Mohamed H, die juridische bijstand krijgt van raadsman Harold Belfor, beweert een zieke man te zijn; hij is maagpatiën­t. Bij een aanrijding liep hij een hersenschu­dding op. Volgens hem was hij in de war. Rechter Maureen

Dayala en officier van justitie Shanta Mahadew zeiden dat de vrouw angstig werd van het gedrag van de verdachte. Op 18 januari wordt de behandelin­g van deze zaak voortgezet.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname