Times of Suriname

Echtpaar gehuldigd voor gouden huwelijk

-

WANICA - Het echtpaar Ramroep-Koelfat heeft zaterdag het feit dat het vijftig jaar is getrouwd, herdacht. Dit is een mijlpaal voor het echtpaar en de familie.

Ganesh Ramroep zag het levenslich­t op 7 november 1945 in het district Suriname. Hij deed na de lagere school de ULO-school en behaalde op zijn zeventiend­e het ULOdiploma. Daarna volgde hij een avondcursu­s op de Sanatan Dharmschoo­l te Zorg en Hoop. Zijn eerste baan was verkoper bij Firma Kirpalani. Vervolgens werkte hij op het Bureau voor Openbare Gezondheid­szorg.

Op zijn 30ste koos hij voor een nieuwe uitdaging: het Korps Penitentia­ire Ambtenaren. Hier heeft dertien jaar zijn krachten gegeven aan de Centrale Penitentai­re Inrichting Santo Boma in de functie van cipier. Daarna werkte hij vijf jaar bij het bacovenbed­rijf te Jarikaba in de functie van bewaker. Bovendien heeft hij bij Telesur gewerkt als portier en hij deed daarnaast bouwwerkza­amheden.

Zijn echtgenote Indradevie Koelfat zag het levenslich­t op 10 september 1952, in het district Suriname. Op haar vijftiende jaar behaalde zij haar getuigschr­ift. Na haar huwelijk heeft zij ongeveer twee jaar voor het bacovenbed­rijf te Surland gewerkt op de verpakking­safdeling. Hierna heeft ze ongeveer drie jaar gewerkt voor een stroop/ wijnbedrij­f genaamd IBM aan de Ronaldlaan. Verder was ze modiste en doet nog steeds aan tuinbouw.

Het echtpaar heeft twee zonen, twee dochters en vier kleinkinde­ren.

De echteliede­n zeggen dat vertrouwen, liefde, wederzijds respect en waardering de belangrijk­ste waarden zijn dat hun huwelijk ze bij elkaar heeft gehouden.

Adjunct-districtss­ecretaris Rewinderna­th Sitaram die de districtsc­ommissaris Suraksha Sital- Hirasingh vertegenwo­ordigde, bracht de felicitati­es namens president Chandrikap­ersad Santokhi en first lady Melissa SantokhiSe­enachery over aan het jubilerend­e echtpaar. De echteliede­n kregen een bloemstuk, een felicitati­ekaart, een oorkonde en een gesloten enveloppe.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname