Times of Suriname

Isco wil vertrekken bij Real Madrid

-

VOETBAL - Real Madrid lijkt in de komende mercato(s) opnieuw afscheid te nemen van een aantal vaste waarden uit de selectie. Ook Isco zou overwegen om andere oorden op te zoeken. De Spaanse spelmaker komt zelden nog van de bank en zou daarom toe zijn aan een nieuwe uitdaging, aan interesse alvast geen gebrek.

Zijn vader die tevens zijn zaakwaarne­mer is, liet eerder deze week weten dat Isco zich al focust op een buitenland­s avontuur. Arsenal en Everton worden alvast genoemd, maar een overstap naar de Premier League is allesbehal­ve zeker. Zeker nu er ook vanuit de Spaanse competitie een reddingsbo­ei is toegeworpe­n.

Het Spaanse AS schrijft dat Sevilla op Isco aast. Julen Lopetegui is momenteel trainer bij de club uit Andalusië en hij ziet een hereniging helemaal zitten. De coach had

Isco eerder bij zowel Real Madrid als nationale (jeugd) ploegen van Spanje onder zijn hoede. Bij een overstap naar Sevilla zal de aanvallend ingestelde middenveld­er wel salaris moeten inleveren, maar hij zou dus wel verzekerd zijn van de nodige speelminut­en. (VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname