Times of Suriname

Raiola verwacht geen transfer van Pogba in januari

-

VOETBAL - Paul Pogba zal waarschijn­lijk het komende half jaar nog bij Manchester United spelen. Zijn zaakwaarne­mer Mino Raiola verwacht niet dat de middenveld­er komende maand al een transfer maakt.

“In januari maken de grote spelers zelden een transfer”, zei Raiola gisteren tegen Tuttosport. “We zullen wel zien wat er in de zomer gebeurt.”

Vorige week vertelde de Haarlemse zaakwaarne­mer dat Pogba ongelukkig is in Manchester en dat de Fransman het best zo snel mogelijk naar een andere club kan gaan.

Toen Manchester United een dag later werd uitgeschak­eld in de Champions League door een 3-2-nederlaag tegen RB Leipzig, insinueerd­e manager Ole Gunnar Solskjaer dat dat deels te wijten was aan Raiola. “Hoe sneller Pauls zaakwaarne­mer zich realiseert dat dit een teamsport is en we samen moeten werken, hoe beter”, zei Solskjaer.

“In Engeland zijn ze erg gevoelig, misschien iets te gevoelig”, reageert Raiola op de opmerking van Solskjaer. Het contract van de 27-jarige Pogba, die bij United een concurrent van Oranjeinte­rnational Donny van de Beek is, loopt nog door tot de zomer van 2022. Raiola zei eerder al dat de verbinteni­s niet verlengd zal worden. In 2016 betaalde United 105 miljoen euro aan Juventus voor de middenveld­er. Pogba zelf plaatste afgelopen weekend een bericht op Instagram om zijn betrokkenh­eid met Manchester United te benadrukke­n.

“De toekomst is nog ver weg, alles wat telt is vandaag. Ik ben voor 1.000 procent betrokken bij de club. Mensen die niet weten wat er binnen de club speelt, moeten hun mond houden.”

Manchester United staat teleurstel­lend achtste in de Premier League en gaat donderdag op bezoek bij hekkenslui­ter Sheffield United. (NS)

 ??  ?? Paul Pogba (l) wordt in verband gebracht met een transfer bij Manchester United, maar zaakwaarne­mer Mino Raiola verwacht in januari geen transfer van hem. (Foto: Goal)
Paul Pogba (l) wordt in verband gebracht met een transfer bij Manchester United, maar zaakwaarne­mer Mino Raiola verwacht in januari geen transfer van hem. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname