Times of Suriname

Tiener zonder rijbewijs belandt met auto in trens

-

PARAMARIBO – Een tiener is dinsdag rond 19.00 uur aan de Magentaweg met een auto in de trens beland. Hij en zijn mede-inzittende die ook een tiener is, raakten niet gewond.

De auto reed over de Magentaweg komende vanuit de richting van de Magentakan­aalweg en gaande in die van de Indira Gandhiweg. Terwijl hij een bocht beschreef, zag hij dat een tegenligge­r op zijn rijhelft kwam. Voor de tegenligge­r moest hij toen uitwijken. De auto belandde op zijn zij in de trens. De chauffeur en zijn mede-inzittende konden zelf uit het voertuig komen. De politie ging naar de plaats voor een onderzoek, nadat de melding binnenkwam dat er een auto in de trens was beland. Bij het onderzoek bleek dat de bestuurder niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. De politie heeft hem beboet voor het rijden zonder rijbewijs.

De moeder van de bestuurder kwam ter plekke en toonde haar rijbewijs.

De auto werd geborgen met de sleepwagen.

WJ

 ??  ?? Deze auto is dinsdag in de trens aan de Magentaweg beland. De bestuurder is niet in het bezit van een rijbewijs. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Deze auto is dinsdag in de trens aan de Magentaweg beland. De bestuurder is niet in het bezit van een rijbewijs. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname