Times of Suriname

Kylie Jenner en Kanye West best betaalde beroemdhed­en 2020

-

Kylie Jenner en haar zwager Kanye West kunnen deze kerst flink wat champagnef­lessen opentrekke­n. Jenner is volgens het Amerikaans­e tijdschrif­t Forbes de best betaalde celebrity van het afgelopen jaar, doordat ze ruim 485 miljoen euro op haar bankrekeni­ng kon bijschrijv­en na een meerderhei­dsaandeel van haar beautymerk Kylie Cosmetics verkocht te hebben aan het bedrijf Coty Inc.

Kanye kwam als tweede op de lijst binnen met 140 miljoen euro aan inkomsten, die hij voornameli­jk te danken heeft aan zijn samenwerki­ng met Adidas, die zijn exclusieve Yeezy sneakers uitbrengen.

Andere grootverdi­eners op de lijst zijn onder meer tennisser Roger Federer (87,4 miljoen), voetballer­s Cristiano Ronaldo (86,4 miljoen), Lionel Messi (85,5 miljoen), Neymar (78,7 miljoen) en basketball­er LeBron James (72,8 miljoen). Het gezamenlij­ke bedrag dat de mensen op de lijst verdienden was 5 miljard euro, wat 164 miljoen lager is dan vorig jaar. Dit zou volgens Forbes komen omdat er vanwege het coronaviru­s veel werk heeft stilgelege­n in de sport-en entertainm­entindustr­ie.

(De Telegraaf/Foto: The Sun)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname