Times of Suriname

Geen voorrang verlenen leidt tot aanrijding

-

PARAMARIBO – Een aanrijding tussen twee personenau­to’s heeft woensdag rond 20.50 uur plaatsgevo­nden op de kruising van de Magentakan­aal- en Welgedacht C-weg. De veroorzake­r verleende geen voorrang aan het verkeer dat over de Magentakan­aalweg reed.

De veroorzake­r reed over de Welgedacht C-weg komende vanuit de richting van de Mawakabowe­g en gaande in die van de Indira Gandhiweg. Hij verleende geen voorrang aan het verkeer over de Magentakan­aalweg, met als gevolg een botsing met een andere auto. Beide wagens liepen schade op. De bestuurder­s zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerden niet onder invloed van alcohol. Er deden zich geen persoonlij­ke ongelukken voor.

De politie ging naar de plaats voor onderzoek en schakelde een sleepwagen in. Beide voertuigen zijn met de sleepwagen afgevoerd. WJ

 ??  ?? Twee personenau­to’s waren woensdagav­ond betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Magentakan­aal- en Welgedacht C-weg. Niemand raakte gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Twee personenau­to’s waren woensdagav­ond betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Magentakan­aal- en Welgedacht C-weg. Niemand raakte gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname