Times of Suriname

BIZA naar Coronie en Nickerie voor landsdiena­renregistr­atie

-

PARAMARIBO - Het Ministerie van Binnenland­se Zaken (BIZA) is gestart met de registrati­e van landsdiena­ren in de verschille­nde districten. Deze registrati­e geldt voor landsdiena­ren die om een of andere reden niet online kunnen registeren. Na Saramacca zijn de districten Coronie en Nickerie aan de beurt, meldt de Communicat­ie Dienst Suriname in een persberich­t.

Landsdiena­ren werkzaam/ woonachtig in Coronie kunnen zich vandaag van 08.00 uur tot en met 16.00 uur registeren in de Multifunct­ionele Zaal van Coronie aan de Gusje Oststraat. Die van Nickerie kunnen op zaterdag en zondag van 08.00 uur tot en met 16.00 uur in de districtsz­aal Nickerie aan de RP Bharrosstr­aat 86 terecht om zich te registrere­n.

Deze regeling geldt voor landsdiena­ren van alle ministerie­s die zich nog niet hebben geregistre­erd. Voor de registrati­e dient meegenomen te worden: legitimati­ebewijs, laatste beschikkin­g/resolutie en kopie diploma van de hoogst genoten opleiding. Bij de registrati­e worden de COVID-19-maatregele­n strikt in acht genomen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname