Times of Suriname

Israëlisch­e vertegenwo­ordiger bezoekt vicepresid­ent

-

PARAMARIBO – Vicepresid­ent (vp) Ronnie Brunswijk heeft de honorair consul van Israël, Ruthy Richards-Levi, donderdag op zijn kabinet ontvangen. Gesproken is over het verstevige­n van het samenwerki­ngsverband tussen beide landen. De vp is zeer ingenomen met dit bezoek.

Volgens de honorair consul begon de samenwerki­ng al in 1600. “Ik vind het een eer om met u te praten”, sprak Richards-Levi de vp toe. Ze zegt dat er vanuit Israël nog nooit groot geïnvestee­rd is in Suriname. “We willen het beter doen. We hebben voldoende investeerd­ers die zaken met dit land willen doen”, gaf ze nadrukkeli­jk aan.

De Israëlisch­e vertegenwo­ordiger noemde investerin­gen in het bankwezen, de vleesprodu­ctie, werkgelege­nheid, export, landbouw tot het vliegen van vrachtvlie­gtuigen naar Suriname.

“De bilaterale relatie is goed, maar we moeten deze verbeteren. We willen investeren, zodat Suriname er profijt aan heeft. We zijn bezig de beste bedrijven naar Suriname te halen”, onderstree­pte Richards-Levi. De vertegenwo­ordiger zei verder dat de investeerd­ers vanaf vandaag in Suriname zullen vertoeven. “Zij kunnen het best zelf zien wat beter voor hen is”, aldus Richards-Levi.

 ??  ?? Vicepresid­ent Ronnie Brunswijk ontvangt een boek uit handen van Ruthy Richards-Levi, honorair consul van Israël.
Vicepresid­ent Ronnie Brunswijk ontvangt een boek uit handen van Ruthy Richards-Levi, honorair consul van Israël.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname