Times of Suriname

Auto op zijn zij tijdens lockdown

-

PARAMARIBO – Een personenau­to is zaterdag rond 22.00 uur, tijdens de lockdown, aan de Kwattaweg op zijn zij beland na een aanrijding met een busje. Er deden zich geen persoonlij­ke ongelukken voor.

De personenau­to en het busje reden over de Kwattaweg komende vanuit de richting van de Eerste Rijweg gaande in die van de Tweede Rijweg. Het busje reed voorin en sloeg rechtsaf naar de Wilhelmina­sburgweg. Op hetzelfde moment kwam de personenau­to met hoge snelheid aangereden en probeerde het busje in te halen. Dit had als gevolg een botsing tussen beide voertuigen. De personenwa­gen belandde na de aanrijding op zijn zij en ramde een schutting. De bestuurder wist zelf uit het voertuig te klauteren.

De politie ging ter plaatse voor een onderzoek. Het busje bleek een dienstvoer­tuig van het Nationaal Leger te zijn, waardoor de Militaire Politie werd ingeschake­ld. Beide wagens hadden schade en moesten met de sleepauto worden vervoerd. Beide bestuurder­s zijn in het bezit van een rijbewijs.

WJ/RT

 ??  ?? Bij een inhaalmano­euvre aan de Kwattaweg kwam deze personenau­to in botsing met een busje. Niemand raakte gewond. (Action-foto: Radjoe Toefanie)
Bij een inhaalmano­euvre aan de Kwattaweg kwam deze personenau­to in botsing met een busje. Niemand raakte gewond. (Action-foto: Radjoe Toefanie)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname