Times of Suriname

Overleden Chadwick Boseman keert toch terug in het Marvel Cinematic Universe

Katie Holmes maakt het Instaoffic­ial met nieuwe liefde

-

Katie Holmes (42) en haar vriend Emilio Vitolo

Jr. (34) hebben de volgende stap in hun relatie gezet. De actrice en haar chefkok zijn

Official’. Emilio deelde vrijdag de eerste foto van Katie op zijn account vanwege haar 42e verjaardag. ‘De meest geweldige, aardige en prachtige persoon’, schreef de kok bij een kiekje van zijn vriendin. ‘Elke keer als ik je gezicht zie, krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Gefelicite­erd!!! Ik hou van jou!!’ De twee werden begin dit jaar voor het eerst aan elkaar gelinkt en sindsdien meerdere keren samen gespot. Katie had eerder een relatie met Jamie Foxx en was getrouwd met Tom Cruise.

Met hem heeft ze een 14-jarige dochter.

In augustus werd bekend dat Chadwick Boseman was overleden. De acteur drukte met zijn rol als Black Panther een belangrijk­e stempel op het Marvel Cinematic Universe. We horen Boseman nog één keer in de franchise. De acteur blijkt namelijk al meerdere aflevering­en van de animatiese­rie What If..? te hebben ingesproke­n. “Dit zijn allerlei soorten verhalen die we niet via liveacti

konden ontdekken,” zei Marvels baas Kevin Feige tegenover Emmy Magazine. In zal T’Challa niet de Black

worden. In de recente trailer zagen we dat hij en niet Peter Quill (Chris Pratt) wordt meegenomen door Yondu Udonta (Michael Rooker).

Het is dus T’Challa die Star-Lord wordt. “Boseman kwam zo’n vier keer langs en nam talloze aflevering­en op,” zei Feige. “Het is achteraf gezien erg ontroerend.” Hieronder zie je de trailer die verleden week verscheen, ook met T’Challa als StarLord. What If...? moet in de zomer van 2021 met tien aflevering­en op Disney+ verschijne­n. (NU/Foto: Us Weekly)

 ??  ?? on
What If...? Panther
on What If...? Panther
 ??  ?? ‘Instagram
(NU/Foto: Shape Magazine)
‘Instagram (NU/Foto: Shape Magazine)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname