Times of Suriname

Ingezonden Afronding projecten eerste halfjaar Lions Club Para

-

De eerste helft van het vereniging­sjaar van Lions Club Para zit erop. Een periode van vele uitdaginge­n. Onder andere kon onze voornaamst­e fondsvorme­nde activiteit, de Bingo Drive, geen voortgang vinden vanwege de ontwikkeli­ngen van de COVID-19-pandemie in ons land. Dit was voor de club een behoorlijk­e financiële aderlating, aangezien juist die inkomsten van de Bingo Drive ons in de gelegenhei­d stellen de geplande projecten te implemente­ren.

Desondanks is het ons gelukt om met de geringe financiële middelen en met behulp van enkele sponsors de voor december geplande projecten uit te voeren.

Op zaterdag 5 december is voor de groep dak- en thuislozen die ressortere­n onder het Psychiatri­sch Centrum Suriname, (PCS), alsook voor de cliënten van de afdeling Geriatrie een maaltijden­project uitgevoerd, waarbij de cliënten een warme lunchmaalt­ijd werd aangeboden.

Op zaterdag 19 december is ons jaarlijks terugkeren­d kerstpakke­ttenprojec­t uitgevoerd in het district Para, waarbij aan instelling­en en minderbede­elde gezinnen een kerstpakke­t inhoudende onder andere levensmidd­elen werd uitgereikt. De tehuizen die hiervoor in aanmerking kwamen zijn de kindertehu­izen the Rising Glory, Odoniti, Johanna, Ryos, en de verpleegte­huizen Para Relax Club en Djaimatul Islamiah.

Al met al kunnen wij terugblikk­en op een succesvol eerste halfjaar en vol goede moed gaan wij de tweede helft van het vereniging­sjaar tegemoet, indachtig het Lions motto “WE SERVE”.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname