Times of Suriname

BEP biedt gemeenscha­p excuses aan

-

PARAMARIBO - De BEP verontschu­ldigt zich voor het feit dat haar lid en parlementa­riër Remi Kanapé in de fout is gegaan op zaterdag.

“Op genoemde datum heeft ons lid, de heer Kanapé, deelgenome­n aan het verkeer onder invloed van alcohol. Onderweg naar huis verloor hij de controle over het stuur, met als gevolg dat een stilstaand voertuig van achteren werd aangereden. Met deze verklaring bieden wij onze excuses aan de politie voor het berispelij­ke gedrag tegenover de agenten in de rechtmatig­e uitoefenin­g van hun werk. Wij hebben spijt van deze onverantwo­ordelijke handeling en bieden publiekeli­jk onze excuses aan, zowel aan de eigenares van de auto die is aangereden alsook aan de gemeenscha­p. Wij ondersteun­en nog altijd de inspanning­en van de autoriteit­en ter verhoging van de verkeersve­iligheid en zullen waar nodig onze bijdrage leveren.”

Het BEP Media Team zegt: “Het is een deel van onze verantwoor­delijkheid om als vertegenwo­ordigers van De Nationale Assemblee ook een voorbeeld te zijn voor de burger. Eerlijkhei­d dwingt ons te erkennen, dat het niet altijd gemakkelij­k is.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname