Times of Suriname

Winnaars MoHanA-challenge nemen prijzen in ontvangst

-

PARAMARIBO- De Mondneuska­p op, Handen reinigen en Afstand houden (MoHanA)-challenge van het Ministerie van Volksgezon­dheid is afgesloten. Deze challenge werd georganise­erd als onderdeel van de MoHanA-campagne. De prijsuitre­iking die door minister Amar Ramadhin van Volksgezon­dheid werd verricht, vond dinsdag plaats.

Minister Ramadhin bedankte de deelnemers voor het participer­en en bemoedigde hen aan het niet alleen te laten bij hun MoHanA-video, maar zich te blijven houden aan de COVID-19-maatregele­n. De participan­ten hebben een video geüpload waarin zij op hun eigen creatieve manier de MoHanA-gedraginge­n uitbeelden. De prijzen dienen als stimulans voor participat­ie aan de challenge.

De prijzen voor de winnaars zijn geschonken door de volgende bedrijven: NV DAM, Subisco Internatio­nal,

De winnende video’s zijn op basis van creativite­it en likes beoordeeld door de jury. De winnaars van de campagne zijn:

Nummer 1:

Nummer 2:

Nummer 3:

Nummer 4:

Nummer 5:

Anabov Dilivio en Manpikien Gabijony Delphine Dauna en Odriek Papoe

Lysa Ons

Faisiro Santé; Miguena Santé en Uwimani Santé

Misheeta Bajnath

Gomfood Industries NV, NV Consolidat­ed Industries Corporatio­n (CIC), Simextra Internatio­nal, Maxims Wholesale, Circkelgro­up NV, Digicel Suriname en Hem

Suriname. Het Ministerie van Volksgezon­dheid en de PAHO bedanken alle deelnemers aan de challenge, maar vooral de bedrijven voor hun bijdrage om de MoHanAchal­lenge

tot een succes te maken.

Het ministerie blijft de gemeenscha­p erop attenderen om zich te houden aan de MoHanA-gedraginge­n, die het risico voor het oplopen van COVID-19 vermindere­n. Gezien de stijging van het aantal COVID-19-gevallen is een dergelijke campagne essentieel om ieder lid van de gemeenscha­p bewust te maken van de persoonlij­ke stappen die genomen moeten worden om de spreiding van COVID-19 tegen te gaan.

 ??  ?? Minister Amar Ramadhin met enkele winnaars van de MoHanA-challenge.
Minister Amar Ramadhin met enkele winnaars van de MoHanA-challenge.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname