Times of Suriname

Kerstvieri­ng voor pupillen Frank Cameron Centrum

-

PARAMARIBO - Pupillen van het Frank Cameron Centrum hebben gisteren het kerstfeest ingeluid. “De manier waarop zaken zijn verlopen dit jaar geeft ons reden om extra dankbaar te zijn. Mijn dank is groot”, zegt directeur Mary-Ann Cameron.

Verder geeft zij aan dat kerst de tijd van het jaar is om dankbaar te zijn. Het Frank Camerom Centrum heeft het afgelopen jaar wat tegenslage­n gehad, toch blijft het positief.

De dag is begonnen met een dankdienst, waarna een dominee de dag heeft gezegend middels gebed. Na de dankdienst en het welkomstwo­ord hebben de kinderen enkele kerstliede­ren gezongen. De leerlingen waren onder de indruk van deze bijzondere dag en hebben zichtbaar genoten. Zo zongen zij vol enthousias­me de kerstliede­ren.

Nadat de pupillen uit volle borst hadden gezongen, hebben enkelen van hen een dansoptred­en uitgevoerd. Ze hebben daarna genoten van een hapje en een drankje.

Alle COVID-19-protocolle­n zijn in acht genomen; zo zijn de handen van de leerlingen ontsmet en hun temperatuu­r gemeten.

Het Frank Cameron Centrum telt 75 leerlingen. Maar de directeur vertelt dat door de COVID-19-pandemie er nu dagelijks maar 33 leerlingen komen opdagen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname