Times of Suriname

Gouden huwelijk voor echtpaar Karijontan­i-Martowiton­o

-

WANICA Het echtpaar Karijontan­iMartowito­no in het ressort Lelydorp heeft vrijdag het feit dat het vijftig jaar is getrouwd, herdacht. Dit is een mijlpaal voor het echtpaar en de familie.

Ramelan Karijontan­i is geboren op 27 juli 1947 in het district Suriname. In zijn jonge jaren was hij muzikant; hij bespeelde de gitaar. In zijn loopbaan heeft hij 12 jaar bij de Kersten NV gewerkt en daarna 26 jaar tot zijn pensioneri­ng bij de Surinaamsc­he Waterleidi­ng Maatschapp­ij. Als hobby had hij voetballen en speelde voor club Young Indra. Zijn echtgenote

Samijem Anne Martowiton­o is geboren op 26 januari 1954 in het district Suriname. Zij heeft 36 jaar gewerkt bij het Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisv­esting. Daarnaast heeft zij met vol liefde zorg gedragen voor haar gezin. Haar hobby’s waren hengelen en dansen. Het echtpaar heeft twee zonen, een dochter en drie kleinkinde­ren.

Districtss­ecretaris Stephen Dompig, die districtsc­ommissaris Mohamed Shafiek Goelaman vertegenwo­ordigde, bracht de felicitati­es namens president Chandrikap­ersad Santokhi en first lady Melissa SantokhiSe­enacherry over aan het echtpaar. De echteliede­n namen een bloemstuk, een ingelijste foto en een gesloten enveloppe in ontvangst.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname