Times of Suriname

Man United heeft beste papieren voor Caicedo

-

VOETBAL - Manchester United heeft goede papieren in de strijd om het Ecuadoriaa­nse toptalent Moisés Caicedo. Ajax is ook geïnteress­eerd in de negentienj­arige centrale middenveld­er, maar de Engelsen zijn al in vergevorde­rde onderhande­lingen met diens club Independie­nte Del Valle. De Ecuadoriaa­nse journalist

Marco López Castillo meldt dat Independie­nte twintig procent van de transferre­chten van Caicedo in handen wil houden. Manchester United heeft nu een tegenvoors­tel gedaan en de partijen zitten binnenkort weer om de tafel. Tussen het management van Caicedo en de Engelse club heeft ook al een positieve ontmoeting plaatsgevo­nden. Caicedo ziet zelf een transfer naar Old Trafford wel zitten, maar heeft gevraagd om een garantie voor een minimum aantal wedstrijde­n in de hoofdmacht.

Naast Manchester United zijn ook Ajax, West Ham United, AC Milan, Sporting Portugal en Olympique Marseille geinteress­eerd in de jonge internatio­nal, die in Amsterdam mogelijk de rol van Edson Álvarez kan overnemen. Bij Manchester United kan Caicedo een nieuwe concurrent worden van Donny van de Beek, die al met veel middenveld­ers te maken heeft op Old Trafford. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname