Times of Suriname

Arnold Schwarzene­gger verrast cast

-

De voormalig kindacteur­s die de leerlingen van Arnold Schwarzene­gger speelden in de de film Kindergart­en Cop uit 1990, hadden tijdens een virtuele reünie een onverwacht­e gast. De acteur zelf kwam zijn oude collega’s even gedag zeggen.

Zes castleden waren door Yahoo uitgenodig­d om te komen praten over hun ervaringen tijdens het maken van de film, die maandag dertig jaar geleden uitkwam. Kindergart­en Cop gaat over een spijkerhar­de politieage­nt die een undercover­operatie moet uitvoeren als leraar op een kleutersch­ool, omdat één van de kinderen daar in gevaar is. De film werd een hit, volgens Schwarzene­gger vooral dankzij de prestaties van zijn jonge collega’s. “Zonder twijfel was het jullie acteerwerk dat deze film heeft gemaakt”, aldus de acteur, die als verrassing was toegevoegd aan de Zoom-reünie. “Dat is wat het zo vertederen­d maakte, en dat is waarom de film zo’n succes was en mensen hem steeds opnieuw wilden zien.”

De 73-jarige acteur wilde van al zijn oud-collegaatj­es weten wat ze tegenwoord­ig doen en nodigde de zes uit voor een reünie bij hem thuis als de coronacris­is achter de rug is. “Dan maken we er een feestje van en kunnen we lekker roddelen.” Schwarzene­gger schoot tijdens het gesprek spontaan weer in zijn rol als mentor. Voordat hij uitlogde zei hij tegen zijn ’leerlingen’: “Ik ben zo trots op jullie allemaal, blijf zo goed bezig.” (De Telegraaf/Foto:

Wikipedia)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname