Times of Suriname

Echtpaar gehuldigd voor gouden huwelijk

-

WANICA - Het echtpaar Kedar-Hardwarsin­gh heeft vrijdag het feit dat het vijftig jaar is getrouwd, herdacht. Dit is een mijlpaal voor het echtpaar en de familie.

Shekar Kedar is geboren op 7 september 1948 in het district Suriname. In zijn loopbaan heeft hij verschille­nde werkzaamhe­den verricht. Hij heeft gewerkt bij Kirpalani NV en als pompbedien­de bij Zinnia Service Station . Zijn loopbaan sloot hij af als administra­tieve kracht bij Elgawa NV. Als hobby had hij voetballen en hengelen. Af en toe ging hij ook met vrienden jagen. Hij is al 45 jaar als penningmee­ster verbonden aan de vereniging ‘Ujala’ en zingt Ramayan en cautal. Daarnaast participee­rt hij vaak in de activiteit­en van de mandir waar hij aan verbonden is. Ook heeft hij vijf jaar gediend als ressortraa­dslid.

Zijn echtgenote Kamlawatie Hardwarsin­g is geboren op 7 maart 1951 in het district Suriname. Het huwelijk van het echtpaar werd gearrangee­rd. Het echtpaar heeft drie dochters en acht kleinkinde­ren.

Ressortlei­der van het ressort Houttuin, Lilian Babel, die districtsc­ommissaris Mohamed Shafiek Goelaman vertegenwo­ordigde, bracht de felicitati­es namens president Chandrikap­ersad Santokhi en first lady Melissa Santokhi-Seenacherr­y over aan het echtpaar. Het kreeg een bloemstuk, felicitati­ekaart, ingelijste foto en een gesloten enveloppe.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname