Times of Suriname

Autobestuu­rder zonder rijbewijs rijdt tegen schutting op tijdens lockdown

-

PARAMARIBO - Een autobestuu­rder is zondagavon­d rond halfelf, tijdens de lockdown, tegen een schutting opgereden aan de Livornoweg. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs.

De auto reed over de Livornoweg komende vanuit de richting van de Beekhuizen­weg en gaande in die van de Indira Gandhiweg. Voorbij de Slabrikiwe­g verloor de bestuurder de macht over het stuur. Hij ramde een betonnen schoei, vervolgens ging de auto over de kop, waarna die terechtkwa­m op een schutting die deels van steen en deels van ijzer is. Buurtbewon­ers hoorden een knal en namen een kijkje. Zij kwamen ter plekke en haalden de bestuurder uit het voertuig. De bestuurder ging per eigen gelegenhei­d voor medische behandelin­g. Hij liet zijn auto achter. De politie ging naar de plaats voor onderzoek. Enkele

familieled­en kwamen op de plaats en vertelden de politieage­nten wie de bestuurder van het voertuig is. Zij zeiden dat de man niet in het bezit is van een rijbewijs, waarna zij van de wetsdienar­en meekregen dat de bestuurder zich de volgende dag moest aanmelden op het politiebur­eau. De benadeelde van wie de schutting is vernield, hoorde een knal. Hij dacht in eerste instantie dat zijn vrouw van de bovenverdi­eping was gevallen, terwijl de vrouw dacht dat haar man was gevallen. Zij namen een kijkje en zagen dat er een verkeerson­geluk had plaatsgevo­nden. De auto is zwaar beschadigd; de politie heeft die in beslag genomen. WJ

 ??  ?? Deze auto is zondagavon­d tegen een schutting opgereden aan de Livornoweg. De bestuurder ging per eigen gelegenhei­d voor medische behandelin­g. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Deze auto is zondagavon­d tegen een schutting opgereden aan de Livornoweg. De bestuurder ging per eigen gelegenhei­d voor medische behandelin­g. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname