Times of Suriname

AZP doet beroep SEH niet onnodig te belasten

-

PARAMARIBO - Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo doet een dringend beroep op de Surinaamse gemeenscha­p om de afdeling Spoedeisen­de Hulp (SEH) rond de jaarwissel­ing en vooral op 31 december en 1 januari zoveel als mogelijk te vermijden en alleen naar de SEH te gaan in zeer dringende gevallen. Slachtoffe­rs van ernstige ongevallen en patiënten die bekend zijn met hartklacht­en of zij die een vermoeden hebben dat er een probleem aan het hart is, kunnen het best naar de SEH van het AZP.

Zij die urgent hulp nodig hebben, kunnen zich wenden tot de Huisartsen Praktijk (HAP) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo aan de Abraham Samsonstra­at (via de hoofdingan­g van het AZP).

Alleen in het weekend en tijdens de feestdagen is die open van 9.00 tot 18.00 uur. De HAP is te bereiken op het telefoonnu­mmer +597-8696890. Ook wordt verwezen naar

Joshua Medical Centre (Medicall) aan de Van Roosmalens­traat, te bereiken op het telefoonnu­mmer 181.

De volgende gezondheid­scentra van de Regionale Gezondheid­sdienst (RGD) staan ook ten dienste van de gemeenscha­p:

“Voor verdere berichtgev­ing in verband met de wachtdiens­tregeling voor huisartsen van de RGD, volgt u de krantenber­ichten en de FB-page van de RGD. Voor de wachtdiens­tregeling voor huisartsen ten behoeve van SZF’ers en particulie­ren kunt u bellen naar het nummer 148 en/of gebruikmak­en van de huisartsen­posten van het SZF.”

Advertenti­e

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname