Times of Suriname

Politie Nashville publiceert video van explosie camper

-

VS - De politie van de Amerikaans­e stad Nashville heeft een 40 seconden durende video gepublicee­rd waar te zien is hoe de camper met een grote vuurbol explodeert. De video is opgenomen met een camera van de politie die op naar schatting 150 meter afstand van de camper in de straat is geïnstalle­erd.

Vlak voor de explosie is te zien hoe een wandelaar uit beeld verdwijnt. Na de ontploffin­g is te zien dat rondvliege­nd puin tot dicht bij de camera terecht is gekomen De persoon achter de explosie kwam om het leven. De menselijke resten die gevonden zijn op de plek waar de camper ontplofte, komen overeen met DNA-materiaal dat door onderzoeke­rs meegenomen is uit de woning van de 63-jarige verdachte Anthony Q. Warner. “We zijn tot de conclusie gekomen dat Warner de bommenwerp­er is. Hij was aanwezig toen de bom afging en kwam toen om”, zei onderzoeke­r Don Cochran.

De explosie veroorzaak­te grote schade aan tientallen gebouwen in het centrum van de stad. Zeker drie mensen raakten gewond. (De Telegraaf)

 ??  ??
 ??  ?? De explosie veroorzaak­te een grote vuurbol. (Foto: De Telegraaf)
De explosie veroorzaak­te een grote vuurbol. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname