Times of Suriname

“Ik kies steeds voor nieuwe uitdaginge­n”

Bhumi Pednekar: Kareena Kapoor Khan viert ‘verjaardag’ van Good Newwz

-

Bhumi Pednekar maakte onlangs duidelijk dat ze steeds iets anders wil proberen, omdat de fans en het publiek dat van haar verwachten. Ze heeft daarom ook gespeeld in 2 horror films. “Mijn doel is om steeds te kiezen voor nieuwe uitdaginge­n. Ik wil een persoonlij­ke groei bewerkstel­ligen. Ik wil mijn fans ook steeds verrassen met mijn varieteit aan films.” De 31jarige actrice

was dit jaar te zien in

Bhumi is vol lof over de streamings­diensten omdat de filmliefhe­bbers dan niet perse uit huis hoeven te gaan om naar een film te kijken in de bioscoop.

(Hindustan Tims/ Foto: Instagram)

Kareena Kapoor Khan vierde in het weekend de eerste verjaardag van Ze was samen met Akshay Kumar, Kiara Advani en Diljit Dosanjh te zien in deze film. Kareena maakte duidelijk dat deze film een speciale plek in haar hart heeft. Kareena Kapoor Khan die momenteel zwanger is van haar tweede kind, maakte onlangs bekend dat haar eerste boek genaamd

vanaf volgend jaar verkrijgba­ar zal zijn. Met dit boek hoopt Kareena dat ze toekomstig­e moeders goed kan voorbereid­en op hun zwangersch­ap. Een opmerkelij­k feit is dat Kareena zwanger raakte van haar tweede kind nadat was gelanceerd. Heeft deze film haar gemotiveer­d om te kiezen voor gezinsuitb­reiding?

 ??  ?? Bhoot- Part One: The Haunted Ship, Dolly Kitty Aur Woh
Chamakte Sitare en Durgamati.
Pregnancy Bible
Good Newwz.
Good Newwz
(Times of India/ Foto: Instagram)
Bhoot- Part One: The Haunted Ship, Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare en Durgamati. Pregnancy Bible Good Newwz. Good Newwz (Times of India/ Foto: Instagram)
 ??  ?? (Times of India/ Foto: Instagram)
(Times of India/ Foto: Instagram)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname