Times of Suriname

Wielrenner tikt meisje voorover, meldt zich - maar heeft geen spijt

-

Een fietser die op eerste kerstdag een vijfjarig meisje een kniestoot verkocht in de omgeving van het Belgische Baraque Michel, heeft inmiddels zelf de ouders van het kind opgebeld.

Dat meldt het Belgische Sudinfo. De wielrenner zocht echter geen contact om zijn excuses aan te bieden, maar om zijn visie op de feiten te geven. De familie van het meisje neemt daar geen genoegen mee en is niet van plan de ingediende klacht bij de politie in te trekken.

Het incident, dat voor veel verontwaar­diging op social media zorgde, vond vrijdag 25 december plaats rond 15:08 uur. Nadat de familie van de schrik was bekomen, meldde ze zich bij de politie die vervolgens een opsporings­bericht van de man verspreidd­e.

‘Het meisje was samen met haar familie aan het wandelen. Toen de fietser hen voorbij wilde, duwde hij haar met zijn knie opzij, waardoor zij op de grond viel’, luidde het bericht dat werd verspreid. Aan eventuele getuigen werd gevraagd om contact op te nemen met de politie. Ook de fietser werd gevraagd zich te melden.

(Linda)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname