Times of Suriname

Terugkeer Bale bij Tottenham nog geen succes

-

VOIETBAL - Tottenham Hotspur heeft nog niet veel plezier beleefd aan de terugkeer van Gareth Bale. Door een nieuwe blessure (deze keer een kuitkwetsu­ur) staat de sterspeler voorlopig weer buitenspel.

Bale viel een week geleden uit in de bekerwedst­rijd tegen Stoke City, nadat hij de score overigens had geopend met een rake kopbal, en was er zondag niet bij in het gelijkspel tegen Wolverhamp­ton Wanderers in de Premier League. Ook woensdag, tegen Fulham, zal Bale niet in actie komen. ‘Ik zou het geen serieuze blessure willen noemen, maar ik denk dat hij een paar weken afwezig zal zijn’, aldus coach José Mourinho in zijn vooruitbli­k op het treffen met de stadsgenoo­t.

Bale keerde in de zomerse transferwi­ndow terug naar Tottenham, dat de aanvaller met een knieblessu­re ontving. Daarvan hersteld kwam de Welshman nog niet verder dan 161 speelminut­en voor Tottenham. Hij begon pas in een competitie­wedstrijd in de basis, maar verscheen wel bij alle zes de Europa Leagueduel­s van dit seizoen aan de aftrap. Bale scoorde nog in het 3-3-gelijkspel tegen LASK Linz.

Tottenham wist zijn laatste vier competitie­wedstrijde­n niet te winnen. De achterstan­d op koploper Liverpool bedraagt nu zes punten.

(VI)

 ??  ?? De terugkeer van Gareth Bale naar Tottenham Hotspur is nog geen succes geweest. (Foto: AD)
De terugkeer van Gareth Bale naar Tottenham Hotspur is nog geen succes geweest. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname