Times of Suriname

Portland dient Lakers tweede nederlaag toe

- LeBron James van LA Lakers wordt belaagd door Robert Covington. (Foto: AD)

BASKETBAL - De basketball­ers van Los Angeles Lakers hebben hun tweede nederlaag van het seizoen moeten incasseren in de NBA. De ploeg rond superster LeBron James moest het met 115107 afleggen tegen Portland Trail Blazers. Lakers, kampioen van de NBA, verloor ook al de openingswe­dstrijd tegen stadgenoot LA Clippers. De club uit LA herstelde zich daarvan met twee overwinnin­gen.

Damian Lillard was met 31 punten de topscorer bij Trail Blazers, dat vorig seizoen in de eerste ronde van de playoffs met 41 verloor van Lakers. Bij de thuisclub uit LA maakte James 29 punten, Dennis Schröder kwam tot 24 punten.

Houston Rockets beleeft een tegenvalle­nde start van het seizoen. Rockets verloor ondanks 34 punten van James Harden ook van Denver

Nuggets (124111). Nikola Jokic tekende bij Nuggets voor een zogeheten tripledoub­le: 19 punten, 18 assists en 12 rebounds. Houston Rockets kreeg kort voor kerst te maken met een aantal coronabesm­ettingen in de selectie, waardoor de wedstrijd tegen Oklahoma City Thunder niet kon doorgaan. De ploeg van Harden verloor zaterdag na een dubbele verlenging van Trail Blazers (128126).

(AD)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname