Times of Suriname

Man steekt neef partner dood

-

PARAMARIBO – Anthony W (37) heeft de neef van zijn vrouw, Hendrik Ashruf (34), aan de Jagdeiweg doodgestok­en. De politie heeft hem aangehoude­n.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffe­r werd in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing. Anthony W ging samen met zijn vrouw op bezoek bij zijn schoonoude­rs. Daar waren zijn schoonvade­r, het latere slachtoffe­r en ene SS aan het borrelen. De politie meldt dat bij het zien van SS, de verdachte ontstemd raakte vanwege een geval van seksueel misbruik dat zich in het verleden heeft voorgedaan. De schoonvade­r die goed bevriend is met SS, merkte het ontstemde gedrag op en begon op Anthony W te schelden.

“De verdachte die van plan was te vertrekken, duwde zijn bromfiets de straat op en nam plaats op het rijtuig om met zijn echtgenote te vertrekken. Op hetzelfde moment merkte hij dat het slachtoffe­r, zijnde een neef van zijn vrouw, gewapend met een plank naar hem toerende. De verdachte haalde toen een mes, die hij aan de voorzijde van zijn bromfiets had tevoorschi­jn. Het slachtoffe­r, dat met de plank op hem afkwam, raakte gewond door het scherpe voorwerp dat de verdachte in zijn hand had. Hierna rende de gewonde man weg, maar zeeg neer en liet kort daarna het leven”, aldus de politie.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname