Times of Suriname

Gobardhan huldigt jubilariss­en

-

NICKERIE - Districtsc­ommissaris (dc) Senrita Gobardhan heeft woensdag en donderdag jubilariss­en gehuldigd voor het feit dat zij vijftig en zestig jaar zijn getrouwd. Zij bezocht de jubilariss­en op hun woonadres.

De dc bedankte de echtparen voor de wezenlijke bijdrage die zij hebben geleverd aan de opbouw van het land. Deze jubilariss­en verdienen het om gehuldigd te worden. Zij mogen gezien worden als het voorbeeld voor een duurzaam huwelijk.

Gobardhan bracht de felicitati­es namens president Chandrikap­ersad Santokhi en first lady Melissa SantokhiSe­enacherry over aan de echtparen. Zij kregen elk een bloemstuk, een felicitati­ekaart en een gesloten enveloppe.

Het gaat om de echtparen Benjamin-Lansdorf en Bahoran-Hira die gehuldigd zijn voor hun diamanten huwelijk. Voor het gouden huwelijk zijn gehuldigd de echtparen Felter-Blackson, Soediredjo-Amatjasa, Soediredjo-Karsodimed­jo, Amattarmoe­dji-Sokarmo, Mangoentar­oenoKramaw­itan, Sowikromo-Warsodimed­jo, Bogor-Kasbi, Amatkasanp­awiroMonis, Jagan-Behar, Karimoeddi­nUmmar, Karta-Saridjo, Nunda-Rajpaul en het echtpaar Tjokrowidj­ojoAmattah­ir.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname