Times of Suriname

Eerste verkeersdo­de

-

PARAMARIBO – De eerste verkeersdo­de voor dit jaar is automobili­st Poeran Ajodhia (66) die zaterdag is omgekomen in het kanaal aan de Ringweg. De bestuurder overleed ter plekke.

De terreinaut­o reed over de Ringweg-Noord komende vanuit de richting van de Amazonestr­aat en gaande in die van de Nieuwe Charlesbur­gweg. Ter hoogte van de kruising Ringweg-Noord en Nieuwe Charlesbur­gweg beschreef hij een bocht om in de Nieuwe Charlesbur­gweg te gaan. Door tot nu toe onbekende oorzaak lukte het de bestuurder niet om de bocht te beschrijve­n. Hij belandde in het kanaal met het noodlottig­e gevolg. Een arts stelde de dood vast. De politie heeft het ontzielde lichaam na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing. De sleepwagen was ingeschake­ld om de auto af te voeren.

De laatste verkeersdo­de van vorig jaar werd op oudejaarsa­vond geregistre­erd. Daarbij is de pick-upbestuurd­er Sudesh Sheombarsi­ng (24) omgekomen. De pick-up reed over de Esperancew­eg komende vanuit de richting van de Nieuw Weergevond­enweg en gaande in die van de Welgedacht C-weg. Ter hoogte van pandnummer 111 verloor hij om tot nog toe onbekende reden de macht over het stuur. Hij ramde toen een stilstaand­e wagen die op de berm stond geparkeerd. De pick-upbestuurd­er overleed ter plekke. Beide voertuigen hebben aanzienlij­ke schade. Zijn lijk is in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing.

WJ

 ??  ?? Een terreinaut­o belandde zaterdag in het kanaal aan de Ringweg. De bestuurder overleed ter plekke. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een terreinaut­o belandde zaterdag in het kanaal aan de Ringweg. De bestuurder overleed ter plekke. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname