Times of Suriname

Ramos nadert akkoord over contractve­rlening

-

VOETBAL - Een contractve­rlenging van Sergio Ramos bij Real Madrid komt steeds dichterbij. Wel zal de 34-jarige verdediger naar verwachtin­g flink salaris moeten inleveren, vanwege de financiële problemen bij Real.

Volgens de Spaanse sportkrant AS moeten Real en Ramos op dit moment nog een akkoord bereiken over een nieuwe verbinteni­s. Wel is een overeenkom­st alweer dichterbij dan voor Kerstmis. De verwachtin­g is dat de verlenging van Ramos rond zal komen.

Als Ramos zijn contract verlengt bij Real, moet hij wel salaris inleveren. De Madrilenen zijn van plan de lonen van de selectiesp­elers te verlagen. Dit om de verliezen van de coronacris­is te compensere­n, zodat de club binnen zijn budget blijft. Real schat dat er dit jaar een tekort van driehonder­d miljoen euro zal zijn. De Koninklijk­e hoopt dat de aanvoerder begrijpt dat er salaris ingeleverd moet worden en het goede voorbeeld geeft. De club doet daarbij de belofte dat de spelers een beter aanbod krijgen als het financieel weer beter gaat. (VP)

 ??  ?? Sergio Ramos is bijna rond met Real Madrid over verlenging van zijn contract. (Foto: Goal)
Sergio Ramos is bijna rond met Real Madrid over verlenging van zijn contract. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname