Times of Suriname

Juventus stelt ultimatum

-

VOETBAL - Juventus is al een tijdje bezig het contract van Paulo Dybala te verlengen. De 27-jarige Argentijns­e aanvallend­e middenveld­er heeft voorlopig nog een contract tot medio 2022, maar de onderhande­lingen over een nieuwe verbinteni­s verlopen moeizaam. Mocht Dybala niet voor het einde van het seizoen verlengen bij Juventus, wil de Italiaanse topclub hem komende zomer van de hand doen.

Dybala verdient momenteel zeven miljoen euro per jaar, maar wil na het onderteken­en van zijn nieuwe verbinteni­s een stuk meer verdienen bij Juventus. La Vecchia Signora had hem in december een contractvo­orstel gedaan met een jaarsalari­s van tien miljoen euro. Dybala en diens entourage hebben dit aanbod echter naast zich neergelegd en zouden mikken op een hoger salaris. Juventus is echter niet van plan om zijn aanbod te verhogen.

Tuttosport schrijft dat Juventus wel bereid is om nog twee miljoen euro aan bonussen in het contractvo­orstel op te nemen. Al met al zou Dybala daarmee volgens de berichten uit Italië na Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt de best verdienend­e speler in de selectie van de Italiaanse topclub kunnen worden. Sportief directeur Fabio Paratici gaat op korte termijn om de tafel met Dybala’s zaakwaarne­mer Jorge Antun. Als er voor het einde van het seizoen geen akkoord wordt bereikt, wil Juventus de Argentijn komende zomer van de hand doen.

Juventus wil koste wat het kost voorkomen dat Dybala transfervr­ij de deur uitloopt. Als de situatie niet verandert, heeft la Vecchia Signora komende zomer de voorlaatst­e kans om wat te verdienen aan de 29-voudig Argentijns internatio­nal. Dybala speelt sinds 2015 in Turijn, waar hij arriveerde nadat Juventus veertig miljoen euro overmaakte naar Palermo. Dit seizoen speelde hij voorlopig dertien officiële wedstrijde­n, waarin hij twee doelpunten verzorgde. De naam van Dybala werd de afgelopen tijd meer dan eens gelinkt aan Paris Saint-Germain.

(VP)

 ??  ?? Juventus heeft een ultimatum gesteld voor Paulo Dybala, die zijn contract met de club nog niet heeft verlengd. (Foto: AD)
Juventus heeft een ultimatum gesteld voor Paulo Dybala, die zijn contract met de club nog niet heeft verlengd. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname