Times of Suriname

Harry Styles reageert op Vogue-kritiek met nieuwe videoclip

-

Goed nieuws voor fans van Harry Styles. De zanger schittert samen met Fleabag-ster Phoebe Waller-Bridge in een nieuwe videoclip, De clip zou volgens ingewijden een reactie zijn op de kritiek die Styles gekregen heeft naar aanleiding van zijn melden Amerikaans­e media.

In de video, die helemaal zwart-wit is, dansen Harry en Phoebe in een ouderwetse club. De muziek komt van zijn eigen plaat,

die in 2019 al uitgekomen is. De videoclip komt dus relatief laat uit, maar volgens ingewijden wil de Britse zanger zo reageren op de heftige kritiek die hij ontvangen heeft na zijn voorpagina op de Amerikaans­e Vogue.

De 26-jarige Styles was het eerste mannelijke covermodel op de Amerikaans­e Vogue in december. Hij poseerde voor de fotoshoot onder meer in een lange Gucci-jurk en rok. „Ik vind vrouwenkle­ding geweldig als ik ernaar kijk”, zei hij daarover.

In de winkels was het blad snel uitverkoch­t en werden fans zelfs op wachtlijst­en gezet voor de tweede druk. Maar Styles kreeg ook veel negatieve reacties. Onder meer de Amerikaans­e conservati­eve commentato­r Candace Owens was niet van zijn optreden gediend. „Breng mannelijke mannen terug”, twitterde zij.

(De Telegraaf/Foto: AP News)

 ??  ?? Treat People With Kindness.
Vogue covershoot,
Fine Line,
Treat People With Kindness. Vogue covershoot, Fine Line,
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname