Times of Suriname

Geen corona bij spelers Barcelona na extra testronde

-

VOETBAL - Opluchting bij FC Barcelona en Ronald Koeman. Geen van de spelers blijkt positief te hebben getest op corona. Een extra testronde op het coronaviru­s pakte dinsdag voor alle spelers en overgeblev­en stafleden negatief uit.

Barcelona maakte maandagavo­nd laat bekend dat twee leden van de technische staf positief waren bevonden op het coronaviru­s. Wie het zijn, vermeldde de clubleidin­g niet, maar om Koeman gaat het dus niet. Volgens het protocol van La Liga zijn de twee positief geteste personen in zelfisolat­ie gegaan. Het vastgestel­de programma op dinsdag voor de A-selectie moest worden omgegooid vanwege de extra testronde. Nu iedereen verder negatief is bevonden, kunnen Koeman en zijn manschappe­n de dagelijkse routine weer oppakken.

Naast Koeman behoren onder anderen Alfred Schreuder en de Zweed Henrik Larsson tot de technische staf van Barcelona. De voormalige bondscoach was afgelopen zomer samen met vrouw Bartina Koeman al besmet geraakt met het coronaviru­s. Hij had toen volgens zijn echtgenote flink last van ziektevers­chijnselen.

(De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname