Times of Suriname

Guardiola bezorgd over toekomst De Bruyne bij Man City

-

VOETBAL - Het eerste contractvo­orstel is afgewezen, maar Pep Guardiola maakt zich naar eigen zeggen geen zorgen over de toekomst van Kevin De Bruyne. “Ik ben er redelijk zeker van dat hij blijft.”

De Bruyne heeft wel degelijk zijn bedenkinge­n bij het eerste contractvo­orstel dat zijn club hem onlangs deed, maar bij Manchester City zijn ze relaxed. Ze weten dat zijn aanvoerder de intentie heeft om bij Manchester te blijven, alleen wil hij zijn status als beste speler in de Premier League ook in cijfers uitgedrukt zien. Voorlopig is het wachten op de volgende zet van zijn club. Een Italiaanse journalist schreeuwt op sociale media van de daken dat een akkoord nakend is en het slechts een kwestie van details is, maar dat is volgens bronnen bij de club ver van de waarheid. De onderhande­lingen zitten nog niet in een vergevorde­rd stadium. Er zijn zelfs nog geen nieuwe afspraken gemaakt, laat staan dat er een nieuw voorstel onderweg op zijn tijd.

Ondertusse­n sust Pep Guardiola de onrust. Zo zei hij tegen Sky Sports: “Ik maak me geen zorgen. Ik ben er redelijk zeker van dat Kevin zal blijven.”

is. Alles

(HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname