Times of Suriname

Vaani Kapoor: “Deze films verschille­n allemaal van elkaar”

-

Vaani Kapoor die dit jaar te zien zal zijn in

Bellbottom en is hoopvol gestemd over 2021. De 32-jarige actrice die in 2013 haar debuut maakte in gaf te kennen dat ze voor het eerst in een jaar in drie films te zien zal zijn. “Deze films verschille­n allemaal van elkaar en zullen mijn acteertale­nt goed tot uiting brengen.

Ik heb heel veel geleerd dankzij deze films en ben dankbaar dat ik met geweldige acteurs en actrices samen heb kunnen werken.

De COVIC-19-situatie heeft ons dagelijks leven op zijn kop gezet, maar we moeten mensen weer naar de bioscopen trekken. Ik hoop dat deze drie films waarin ik speel dit doel zullen bereiken.”

Er doen momenteel geruchten de ronde op sociale media dat deze bekende zanger/ acteur zich schuldig maakt aan belastingo­ntduiking. De geruchten begonnen nadat Diljit tien miljoen roepies had gedoneerd aan boeren die een protestact­ie voerden tegen nieuwe

wetten.

Diljit bestempeld­e de geruchten als fake-nieuws. De 36-jarige artiest maakte duidelijk dat hij eigenlijk nooit zijn platinum certificaa­t wilde tonen, omdat men dan zou zeggen dat hij aan het opscheppen is.

 ??  ?? Chandigarh Kare Aashiqui
Shuddh Desi Romance
(Hindustan Times/ Foto: Instagram)
Shamshera, (The Indian Express/ Foto: Instagram)
Chandigarh Kare Aashiqui Shuddh Desi Romance (Hindustan Times/ Foto: Instagram) Shamshera, (The Indian Express/ Foto: Instagram)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname