Times of Suriname

Gerucht reist naar Themiscyra en wordt heel serie

-

“Ik haal er geen plezier meer uit”, vertelt hij in gesprek met “De verantwoor­delijkheid die ik dan draag vind ik niet prettig. Het bezorgt me stress, maakt me moe en ik kijk ernaar uit om dit niet meer te hoeven doen.” Volgens de acteur zijn er ‘vergevorde­rde plannen’ om een animatiefi­lm te maken. In 2019 volgde er nog een derde seizoen van de tekenfilms­erie rond Mr. Bean, waaraan Atkinson ook zijn medewerkin­g verleende. Daarentege­n sluit Atkinson een vijfde seizoen van de jarentacht­igserie Blackadder niet uit. “Blackadder laat goed de creatieve energie zien die we in de jaren tachtig hadden. Het zou niet makkelijk zijn om dat dertig jaar later weer te laten zien. Maar ik denk niet dat het onmogelijk is. Optimistis­cher kan ik niet zijn.”

De momenteel zwangere actrice kampte met het kwaaltje tijdens opnames in New York voor de serie Younger. Ze vertelde erover op haar Instagramp­agina, waar ze uitgebreid verhaal deed over haar avonturen van de kerstdagen. “Ik nam een break van sociale media en mijn telefoon .... Het was heerlijk!”, schrijft ze. “Toen begon mijn oog er raar uit te zien... En begon pijn te doen... Heel erg veel. Dus ik heb een uitstapje gemaakt naar de eerste hulp. Ik had een ooginfecti­e van alle Covid19tes­ts op het werk ... want weet je, 2020 en zo.”

(NU/Foto: Refinery29)

Hoewel de ontvangst en opbrengst van Wonder Woman 1984 tot nu toe behoorlijk tegenvalt, bestelde Warner Bros. al snel een derde film. Daarvoor keren Patty Jenkins en Gal Gadot allebei terug. Die nieuwe film wordt door Warner Bros. op het fast track ontwikkeld. Dat betekent dat de film er zo snel mogelijk moet gaan komen, wellicht nog voordat Patty Jenkins haar eerste Star Warsfilm mag maken. Nu al zegt Mikey Sutton via zijn bronnen wat informatie over het verhaal van het plot van de derde Wonder Womanfilm te hebben. Warner Bros. zou er volgens Sutton voor gekozen hebben om de film zich vooral af te laten spelen op het eiland Themyscira, waar Diana Prince vandaan komt. Ook zou het een serieuze film worden, waarin de voornaamst­e slechterik niemand minder dan Circe is. Zij staat er het best om bekend dat ze haar vijanden in varkens kon veranderen. Mocht het zover komen, dan belooft dat dus een behoorlijk aparte derde film te worden, waarin we hopelijk wat meer gaan leren over het mysterieuz­e eiland waar Diana Prince vandaan komt. (NU/Foto: FilmTotaal)

 ??  ?? (NU/Foto: The Sun)
(NU/Foto: The Sun)
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname